Casa Mia

Casamia u ndërtua në vitin 2009 me konceptin për t’i dhënë jetë, ngjyra dhe për të veshur ëndrrat tuaja. Ne mundësojmë karrige, tavolina, stola dhe aksesorë të ndryshëm të të gjitha dizajneve dhe ngjyrave, druri, plastike dhe të materialeve të ndryshme për t’ju bërë të ndiheni sa më komod në amjentin qe ju rrethon.

Casamia ofron produktet dhe karriget e saj në të gjithë Shqipërinë, si për dyqanet ashtu edhe për konsumatorin individ. Ne ju mundesojmë produkte cilësore, me cmime ekonomike për arredimin e ambienteve tuaja si: shtëpi, bare, restorante dhe hotele.

Vizioni yne është të shtojmë gamën e artikujve qeë ne tregëtojmë dhe të bashkëpunojmë vetëm me kompani partnere serioze për të sjellë gjthmonë për ju produkte të një cilësie të lartë.

Ju ftojmë të vizitoni showroomin tonë për të marrë një informacion më të plotë mbi artikujt e produkteve tona.Ju mirëpresim!