Showing all 10 results

BAR

BAR

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

CAFFE

CAFFE

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

COMPACTOP

COMPACTOP

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

D2

D2

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

HALIFAX

HALIFAX

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

JOLIE AP

JOLIE AP

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

JOLIE TA

JOLIE TA

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

MARE

MARE

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

MARIS

D2

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

R1

R1

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe aksesorët. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Aksesorë te dizenjuar me elegance, finese dhe klas, por mbi te gjitha mjaft te rehatshëm dhe komod, mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!