Showing all 3 results

Garden Sofa LoveSeat And Coffee Table Good

Garden Sofa LoveSeat And Coffee Table Good

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe karriket. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Karrike te dizenjuara me elegance, finese dhe klas mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

Patio Dining Set Table With 4 Chairs

Patio Dining Set Table With 4 Chairs

Ne gamen e gjere te produkteve qe Casa Mia ofron per klientet e saj perfshihen edhe karriket. Ne ofrojme mundesi te shumta zgjedhjesh per arredimin e ambjenteve tuaja. Karrike te dizenjuara me elegance, finese dhe klas mund ti gjeni vetem tek Casa Mia.

We furnish your dreams!

Set CASAMIA

Seti Casamia i prodhuar në Itali është ekskluzivitet i showroomit tonë.I përbërë nga katër pjesë (një dyshe,dy teke dhe tavolina) përvec design-it modern ofron dhe super komoditet duke u bërë zgjedhja ideale pë ambientin tuaj.