Showing the single result

Set CASAMIA

Seti Casamia i prodhuar në Itali është ekskluzivitet i showroomit tonë.I përbërë nga katër pjesë (një dyshe,dy teke dhe tavolina) përvec design-it modern ofron dhe super komoditet duke u bërë zgjedhja ideale pë ambientin tuaj.